En nypa salt

Publicerad 2013-06-24 21:46:39 i

Efter en långhelg med massa spännande så är nu en ny, frisk vecka igång. Fotbollsträningen var efterlängtad och hela 6 tappra tjejer var vi. Efteråt skulle en promenad ta mig till konsum, jag har lärt mig att det inte är någon idé att gå ut m inställningen att löpa. Mina knän klarar ändå inte av det längre, trodde jag. Men jag hade spring i benen så jag var bara tvungen att testa. Och utan knäskydd klarade jag av flera intervaller!! Vilken känsla. 
 
Nu ska jag grädda på den här fantastiska känslan än mer o  känna mig 'som en bättre människa' m kvarg, färska hallon o nötter. Man kan ju iaf låtsas att man gillar det heheh.. Måste ju passa på när det finns inspiration, det är nog en engångsförteelse. 

The life of a rockstar

Publicerad 2013-06-16 20:53:31 i

Andreas har varit förkyld ända sen vi kom hem från Halmstad, och i fredags smög den sig även på mig. Fort gick det, tror på mindre än två timmar kunde jag känna hur jag blev slemmigare i halsen och ont i huvudet. Igår under dagen var det bättre igen men sen till kvällen var det tillbaka, än lite värre. Hade dock ändå planer på att följa med till Haparanda idag för att spela match, viker inte ner mig för en förkylning. Men så vaknade jag fyra imorse, alldeles blöt i svett och frös gjorde jag som om jag sovit på gatan en decembernatt.
 
Kan inte minnas sist jag hade feber, och jag som senaste åren haft för mig att det ju måste vara ganska OK att vara sjuk, o ligga i soffan hela dagen. Fy tusan säger jag, känner mig som en karl när dem är sjuka. Allt är så synd om dem då, och idag har jag verkligen tyckt synd om mig själv. Inte stoppat foten utanför lägenheten och i princip legat heldöd på soffan sen klockan elva imorse då jag förflyttade mig hit från sängen. 
What happened with all min ork och fantastiska energi? 
 
Nej, tror jag ska fortsätta ligga här i soffan och tycka synd om mig själv. Har inte så mycket annat till val då det dessutom åskar och jag inte kan titta tv. ;) 
 
 

Veckan som gått

Publicerad 2013-06-15 00:25:00 i

 
Wild West Steakhouse  
 
 
Min älskade hylla har äntligen fått en plats på väggen, prydd av vår nya jordglob. Så nöjd! 
Nycklarna är också en ny favorit. 
 
 
En 22-åring ska givetvis firas med tårta och ananaspaj. 
 
 
Vi hann med en tur till stranden i Halmstad.. 
 
 
.. och en lunch på Spis & Deli. 
 
 
 
 
Idag har vi varit på examensfirande, sådan lyx med middag och massa fika direkt efter jobbet. 
 

Fredag 14 juni

Publicerad 2013-06-14 12:34:23 i

Studenterna åkte just förbi på flaket, åh så jag önskar att man fick uppleva allt det igen.
Jag har alltid gillat skolan och kommer alltid att sakna tiden man tillbringat där.
 
Själv har jag hunnit jobba ett år, på pricken idag. Jösses vad tiden går fort.
 
 

Får jag lov?

Publicerad 2013-06-09 00:11:02 i

Ligger i sängen på hotellet, mättare än någonsin efter en redig två-rätters på Wild West Steak House. Avrundade en trevlig middag för tre, med en guidad tur genom Halmstad.
 
Knappt så jag orkar ta mig till toan för att borsta tänderna. Bäst att skynda innan jag somnar . 

En väldigt svensk smak

Publicerad 2013-06-06 01:29:50 i

En kort dag på jobbet innan Andreas fick i uppdrag att lära mig både golf o luftgevär, var ju en lätt match när han har en sån talang till elev heheh ;) sen blev vi bjudna på middag hos mamsen o pappa. 
Jag och Emma har också varit produktiva idag, putsat fönster, färgat hår och lagat mat. En superkul kväll spenderat med syster. Jag var även tvungen att testa Emils scooter, såg fruktansvärt kul ut. Så blev en vända till konsum och tillbaka i 7km/h haha. 
 
Tack för en fin dag. Imorgon blir det full fart trots ledighet. I like it that way. 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela