It could be a bomb or a bullet or a pen, or a thought or a word or a sentence.

Publicerad 2012-11-17 10:46:28 i

Jag är så lycklig. För så mycket. Och igår fyllde min kära vän 18 år, säger som henne, inte en dag för tidigt. 
Och idag har vi match, sen är det myskväll. Imorgon har vi match igen, så kul! 
Och jag har endast 13½h jobb kvar innan jag tar semester ;) 
Nej nu ska jag slänga i mig frulle så jag hinner med lunch också idag! 
 
 
Det blev ett bökigt inlägg, men jag känner mig så glad. Orden bara flög ur mig. 

Sometimes you get lost

Publicerad 2012-11-14 23:13:00 i

Plötsligt blev det massa spännande saker att se fram emot. Till att börja med så fyller hon den där bruden år på fredag. Och jag är inte där och firar dagen med henne!!... :( Sen är det endast fem dagar kvar tills jag flyger ner till huvudstaden och på onsdag flyr vi landet. 
Jag har för andra året irad börjat få julkänsla redan i oktober/november, tidigare har den kommit sådär lagom till  jullovet några dagar innan. Men det är ju så mysigt, jag vill bara baka allt möjligt juligt, lyssna julmusik och slå in klappar. Sitta med tända ljus och fika med alla tjejer och framförallt ha ett eget hem att pynta och inreda inför julen på mitt vis. 
Nå ja, jag kan ju göra allt det där om jag vill. Egentligen är det bara så att jag är väldigt dålig på att planera och tar inte den tid jag behöver för att göra saker jag vill. Har bara mig själv att skylla. 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen krypa ner i sängen, längtar konstigt nog redan till innebandyträningen imorgon. 
 

 
Ett tappert försök till att stilla mitt -juletiderbegär- 
 

En dag i kalendern

Publicerad 2012-11-11 13:35:17 i

 
Helgen har varit helt okej, men jag saknar min underbara vän så mycket. Har suttit och läst gamla inlägg där jag skrev om allt vi gjorde, varenda dag. Jag & Milka. Åh så bäst det var. 
 

Inte en dag har gått

Publicerad 2012-11-08 22:51:00 i

Det känns som att jag bara har mellanlandat någonstans, jag har just avslutat ett kapitel och är redo för ett nytt. Men jag har bara inte kommit till skott ännu vad det är för något jag vill sätta igång med. Eller jag vet visst vad jag vill, problemet är att jag vill för mycket. 
 
Jag tar aldrig tag i det heller, allt flyter ju på bra så jag går bara och skjuter på allt. Men varför ska det kännas så jobbigt någonstans där inne när allt annat är så bra. 
 
Men nu är det endast 12 dagar tills vi flyger till Stockholm och sedan vidare till San Fransisco och Sonoma. Och äntligen ska jag få träffa mina extra-syskon igen! Thanksgiving och Black Friday shopping är inplanerat, annars är det dagen som bestämmer vad vi vill hitta på. Precis som det ska vara på semester. 
 
Igår testade jag baka wienerbröd för första gången! Jag måste ju säga att dem inte riktigt blev som på bild i tidningen hahah.. Men de blev supergoa! 
 

Socker, sylt och salt

Publicerad 2012-11-04 19:42:43 i

I torsdags var jag till luleå airport och plockade upp ett gäng trötta pojkar. Blev ganska sent innan vi kom hem och i säng men det var ju kort dag på jobbet på fredag och så väntade långhelg! Har hunnit äta, mysa, äta, titta fotboll, äta osvosv.. Haha. Men ibland får man ha tjockishelger. Jag gillar dem. 
Nu är det inte länge kvar tills vi far heller, bara drygt två veckor, känns hel knas att jag snart ska träffa min andra 'familj' igen. Men det blir såå skoj! Och så blir det skönt med lite längre semester, har inte varit ledig en hel vecka sen i påskas. Nu ska jag pysa till konsum och hämta ut en film vi hyrt, sen blir det en lugn söndag-poker-film-kväll ;) 
 
Förresten måste jag bara säga att jag saknar världens finaste vän. såå långt borta. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela