Värdefullt

Publicerad 2012-10-30 18:11:13 i Allmänt,

Ibland undrar jag hur livet skulle sett ut om jag gjort andra val. Inga i-landsproblem om vilka byxor jag ska välja en morgon, eller vad jag ska äta till lunch. Utan lite större funderingar, som om jag ändå hade flyttat för tre år sedan, det var ju nästan klart. Eller om jag ännu längre bak i tiden hade vuxit upp på annan ort, det var ju också bara en tidsfråga.
Ibland tänker jag på vad som kunde varit, men hur annorlunda och spännande vissa saker än hade varit, så vet jag att jag inte för något skulle byta ut det mot det jag har idag.
Jag har världens finaste vänner och den mest underbara pojkvän jag kan önska mig.

Det var bara en sån där vanlig eftermiddagsfundering jag fick när jag surfade runt lite. Nu ska jag kila på innebandy! hahah.

I can't explain why we live this way, we do it everyday.

Publicerad 2012-10-28 23:49:23 i

Vilken timing att ställa tillbaka klockan just inatt, gick och la mig klockan elva och fick ändå nio timmars sömn till min uppstigning klockan sju. Hann med storheden och låång tid på stan innan vi for till Boden för att spela match, som blev uppskjuten trots den redan sena planerade starten. Nåväl, det gick ju bra det också. Vi spelade på ganska bra tycker jag, och jag är nöjd trots förlusten med 4-1, om man får säga så. 
 
Nu är jag slut i både kropp och själ efter en superhärlig helg med massa aktivitet, imorgon väntas jobb och sen börjar en ny buggkurs igen. Spännande! 

Ain't no reason

Publicerad 2012-10-27 19:37:46 i

 
 
En härlig två-rätters på thai igår med trevligt sällskap. Några varv runt byn och en del skvaller senare så hoppade jag dödstrött i säng. En sån där bra kväll helt enkelt.
 
Idag har jag hunnit jobba, gick trots att det bara var fyra timmar, fruktansvärt segt. Men sen blev vi bjudna på tacos och mys hos syster & J, så nu med mat i magen börjar jag redan känna mig trött. Men medan många andra är på G för utgång, tror jag att jag istället tar en promenad i vår fina vita värld. Imorgon är det match mot Boden. Kanske hinner med en shoppingrunda i Luleå innan, den som lever får se. 
 

Tre Två Ett

Publicerad 2012-10-25 00:00:00 i

Klockan har redan hunnit bli tolv, så imorgon blir det sovmorgon till nio igen. Jag som tidigare i veckan har passat på att stiga upp tidigare för att hinna avnjuta en god frukost, en morgonpromenad i finväder och göra bort ärenden innan jobbet. Men man kan ju inte göra samma sak varje dag heller ;) nu ska jag äta och sedan krypa ned i en renbäddad säng.  

För idag var det precis vad jag ville

Publicerad 2012-10-22 20:55:00 i

 
Var tvungen att sno ett par pojkvänsmysisar. Kände mig lite så där små-mesig och kramsjuk. 
Och efter en promenad med mamma & Emil i kylan var det skönt med en stickad tröja. Jag älskar hösten, och mörkret. För övrigt var jag bara tvungen att dra en sån där riktig pose, det var kul liksom. 
 
Har varit fruktansvärt sötsugen idag, blää. Men nu ska jag äta hårtbröd med kalles randiga, jag är förvånad att jag inte tröttnat på det ännu. Och förresten så vann vi igår, 8-10 mot Gammelstad. ciao 
 
 
 
Marängtårta med smörkräm, daim & hallon 

Peace out

Publicerad 2012-10-20 19:46:16 i

Vi förlorade hemmapremiären mot Kalix, men det gjorde inte så mycket. Jag är inte en så dålig förlorare längre, jag har blivit ganska van (om man får säga så hahah;) Jag är nöjd med min egen insats och bara att jag klarade av hela matchen trots halsen gjorde mig glad. 
Imorgon är det match igen, borta mot Gammelstad. Sen ska jag köra hem i mörkret och halkan, men vad gör man inte för den som gör allt för dig?
Nae, nu ska jag sluta dega, blev lite seg efter min siesta på soffan.
 
peace out
 

Read all about it

Publicerad 2012-10-19 00:42:53 i

 
 
Dagen har gått väldigt segt, torsdagar brukar göra det när vi har öppet en timme extra. Fast idag gjorde det inget, för jag vill inte att det ska bli lördag, hoff vilken mes jag är haha. Testade vara med på innebandyn idag, kanske inte det smartaste jag gjort då det brann i bröstet redan efter uppvärmningen, men vem kan ta det lugnt när man väl är med? Och att sedan avsluta kvällen med hundmys när man är allergisk är inget att rekommendera, nu är jag täppt i näsan, tjock i halsen och lite småhungrig (som alltid annars), så ska höra om grabbsen kan sluta spela cs så jag får åka o äta och sova. Nattinatti 

Från en annan sida.

Publicerad 2012-10-16 20:48:57 i

Tillslut fick jag mitt Visum iallafall. Känns surt att ha betalat 502kr, ett besök till banken och flera telefonsamtal för något man egentligen kan få för 98:- på 10min på nätet. Korkade jag som inte kollade upp hemsidan innan jag fyllde i allt och betalade. Men man lär sig varje dag och jag lär inte göra om det. 
 
Kändes som att min förkylning började bli bättre så körde ett axelpass på gymmet igår, som jag imorse fick ångra. Kunde knappt andas och var tvungen att stå över innebandyn idag igen. Det är så frustrerande att stå vid sidan och titta på när andra svettas och ger järnet. Men ihelg ska jag vara med på premiären, sådeså! 
 
Nu ska jag äta mammas nybakta bröd och mysa på här hemma en stund. Fantastiska tisdag. 
 
 

Pocket full of sunshine

Publicerad 2012-10-15 15:05:00 i Allmänt,

Egentligen brukar jag gilla måndagar. Jag gillar att stiga upp till en ny vecka med massa nya möjligheter och saker att se fram emot. Jag blir glad av att få äta frukost och gå till jobbet med han som jag gillar allra mest.
Men idag är inte en sån där härlig måndag.
För det första blir jag ensam i tio dagar nästa från ihelg, och för det andra så har vi seriepremiär med innebandyn på lördag och jag har blivit sjuk. Nej, idag känns allt grått och trist trots solen.

Väldigt snälla

Publicerad 2012-10-14 18:19:15 i Allmänt,

När jag gick in på min mail tidigare i veckan hade jag fått födelsedagspresenter från EF - 750kr rabatt på en resa (inte för att jag planerar att fara), 75kr rabatt på Nelly, och en gratis hyrfilm från Mecenat. Det var ju väldigt omtänksamt.
Igår var det en hel del tjuvar och andra rövare vid tallbacken, vilken tur att det fanns en och annan kriminalare och FBI agent där också. Helt slut kom vi hem innan två och somnade innan jag knappt hunnit lägga mig. Idag har vi hunnit med promenad, pizza och nu ska jag träna lite poker. Bra avslutning på en bra vecka!

Tjuv och Polis!

Publicerad 2012-10-13 16:44:42 i

 
Låg och kikade på massa klipp på The Magnettes igår. Hihi så kul! I november kommer deras Paper Cut ut på Spotify och iTunes. 
Nej, nu ska jag njuta och bli ompysslad av en annan söt filur. Vilken lyx att bli sminkad och friserad så här en lördagkväll, med fotbollsavslutning och allt!
Ha en trevlig kväll mina vänner, det ska då jag!

Lagen om klet

Publicerad 2012-10-11 23:27:00 i Allmänt,

19 år ingenting att fira? Jag älskar att baka och jag tog även min chans att fika trots mitt löfte. 10 olika sorter räknade gästerna till, den med bäst insats klarade av att smaka åtta sorter. Stor eloge.
Ikväll har vi kikat Magnus Betner - Inget är heligt. Trots att jag sett den förut så är den lika grym. Speciellt när man är trött. Nu ska jag lägga mig i sängen, det som jag varje morgon längtar efter, att bara få hoppa ner i sängen igen. Konstigt att man aldrig på kvällen uppskattar det lika mycket. Fast just ikväll känns det riktigt lockande. Och imorgon är det fredag. Jihoo.

Nu blev det här ett väldigt konstigt och osammanhängande inlägg, men då vet ni iallafall. Jag lever, och jag är väldigt glad för att ni ville komma och fika igår. Det var mys. Tack och godnatt.

12-10-08

Publicerad 2012-10-08 22:55:00 i

Har ätit galet god, hemmagjord laxbaguett till middag som någon stilig kock fixade ihop efter gymmet. Nu var det egentligen tänkt att jag skulle slänga ihop en tårtbotten men fastnade givetvis här. Har fortfarande inte vant mig vid att jag får sova till nio varje morgon, så jag kan faktiskt vara vaken längre på kvällen. Så nu ska jag slänga i mig kvällis och sen sätta igång med baket!  ajöss
 
 
Hihiii här är den stiliga kocken ;)

Pokerface

Publicerad 2012-10-07 23:12:21 i Allmänt,

Helgen har gått fort, som vanligt. Känns som att det var alldeles nyss jag räknade ned timmarna på jobbet i fredags. Vi har spelat spel både fredag & lördag och idag har det varit en riktig fotbolls-söndag, ganska mysigt det också ibland. Vet inte hur många matcher det var idag, jag har sprungit och lagat mat och hunnit med en powerwalk mitt i allt.
Nu sitter jag och tänkte rocka på pokerbordet, men det går inte riktigt som planerat. Tror jag får öva lite till innan det börjar gå min väg. Haha.

Sometimes I feel like Marilyn Monroe

Publicerad 2012-10-06 17:14:51 i

Idag har jag hunnit baka i massor. Hade ju bestämt mig för att göra kanelbullar, det gjorde jag också, och supersmarriga blev dem sa dem som smakat! har inte smakat själv.. Sen gjorde jag även cheesecakebrownie och kokostosca. Så nu borde det finnas fika till veckan:) 
 
Jag försöker höja volymen på spotify för att dölja regnet utanför på min balkong. Men jag älskar hösten, regnet gör mig heller inget, oftast. Idag tycker jag faktiskt det är rätt mysigt, har tänt mina lakritsljus och det doftar i hela nystädade rummet som mamma fixat när jag kom hem imorse. Tack älskade du. Hallen är också i princip klar, bara hatthyllan och räcken i trappan som fattas. Känns skönt att äntligen kunna vara hemma, på mitt rum igen. 
Nu ska jag ta och måla naglarna och bara göra vad jag känner för ett tag. 
 
 
Ha en mysig lördag ♥

Min önskelista

Publicerad 2012-10-04 23:29:57 i

Man kan aldrig bli för gammal för en önskelista! 
 
Tårtboken Lomelinos Tårtor verkar riktigt spännande. 
 
En hårtork skulle jag verkligen behöva så jag kan fortsätta hänga på badhuset även i vinter!  
 
En elvisp med stativ har jag velat ha sen första gången jag testade en på cafét med Johanna 
 
Men heeey, ett cupcakeställ kan alltid vara bra! 
 
 
Jag fastnade på så många andra sidor när jag letade bilder så nu orkar jag inge mer. Ska gå och hoppa på min fina pojke istället. Pusss! 
 

Kanelbullar

Publicerad 2012-10-04 22:52:00 i

Det är kanelbullens-dag idag och jag har inte bakat en enda bulla! Sanningen är den att jag faktiskt aldrig i hela mitt liv har bakat vanliga kanelbullar en enda gång helt själv, vi har väl säkert gjort det på hemkunskapen i skolan och givetvis har jag fått hjälpa till att rulla degen när mamma bakat. Men det räknas inte. En vacker dag ska jag också göra helt egna, mycket möjligt till helgen. I tisdags bestämde jag mig för att avstå godis och kakor ett tag, givetvis blir det ett undantag redan nu på tisdag då jag faktiskt tänker äta tårta på min egen födelsedag, men annars så är det slut på det en tid. Det är en liten extra utmaning att baka när man inte får slicka skålen efteråt men jag har bestämt mig för att klara det ;) 
 
Det är en skön känsla förresten, att veta vad man vill göra. Jag har i flera års tid vetat att jag vill baka mer än bara till vardags. Jag hade chansen att välja konditori redan på gymnasiet men jag tror ändå att jag gjorde rätt som inte flyttade på en gång utan istället verkligen funderade och idag kan jag nu säga att jag faktiskt är helt säker på att det är det jag vill göra. Och jag har inte bråttom, jag har all tid i världen. Jag har haft tre sjukt grymma år på gymnasiet i en rolig klass och jag ångrar det inte ett dugg. På måndag ska jag till komvux och jag håller tummarna att allt löser sig! Finns inga bekymmer, man är lycklig var dag..... tralalalalala 

Kristina på Borgholmslott

Publicerad 2012-10-02 18:17:55 i Allmänt,

Det är inte jag det. Men det var någon som sökte henne på min telefon imorse iallafall. Haha. Dagarna på jobbet går ganska fort och jag gillar det. Tyvärr går kvällarna ännu snabbare och jag hinner aldrig med att göra allt jag planerat. Har iallafall fått tummen ur och fixat visum nu, så en sak till att bocka av från min to-do-list som bara verkar växa hela tiden.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela