Tisdag 27 september

Idéskiss och projektplan √

Rosenblad

En kaka till färdig och fotad. Det är tur att man har världens bästa mamma som diskar:)Bild från godmat.org

Gaaaah!

Gjorde första försöket kladdkaka igår och fotade en lite höstmysig bild. Mer säger jag inte, för från och med nu är det Hemligtstämplat för alla utom mig, Inger och Erik ;)

Vitchoklad kladdkaka från i vintras.


Kladdig chokladkaka

Nu är tre recept färdiga och mail skickat för ansökan om bidrag.
Nu ska jag hem och baka!

Kladdkaka

Förord, tips och ett recept. √
Jag gillar skolan.

Sweet Maria

Nu är det dags att sätta igång det här på riktigt, har fått en budget från ett tryckförlag. Vi är påväg.

Snabb uppdatering

Nu är även planeringen nedskriven för några veckor framåt. Nu är det bara att fortsätta med renskrivningen :)

Tredje dagen

Nu är det klart med handledare och ett mail är skickat till ett tryckföretag för mer information, så vi är på god väg.Dag 2.

Idag har jag hunnit vara och hämta ännu mera inspiration hos min farmor. Hon bjöd på fruktansvärt goda mandelkubbar och vi hann plöja igenom tre av hennes gamla receptböcker. Så nu, med ännu fler alternativ är det dags att sätta igång och välja ut favoriterna. Tror det är dags att skaffa mig en jury som får bestämma. Suveränt!

 

Jag har även hunnit med att skicka in en budget ansökan, och mailat om handledare. En bra bit på vägen!


Dag 1..

.. eller egentligen vecka tre, men efter en veckas fundering & planering, och en veckas fjällvandring, så är jag nu redo för att sätta igång på riktigt med mitt efterlängtade projektarbete!

En receptbok där jag kommer att dela med mig av mina favorit recept som jag samlat på mig de senaste åren, både från tidningar, böcker och internet, men även recept som först vidare från person till person muntligt. Jag har, genom att testa dessa olika kakor och bakverk försökt att utforma ett recept som passar mig och mina behov bäst. Vilket resulterar i att inget recept är totalt kopierat från någon annan, däremot kan det finnas likheter men så är det med alla recept. Min mening med denna bok är inte att stjäla från någon annan och ta åt mig äran utan jag försöker helt ärligt att utforma mina egna recept, men även få ner namnen på alla de personer som bidragit och hjälpt till på annat sätt.

Nu kör vi!


 

- Lina


RSS 2.0