Don't hate on me

Publicerad 2016-07-14 00:17:57 i

Ovanligt för att vara jag. Men jag vill visa min kropp, för jag är fin precis som jag är. Det går alltid uppochner, för alla. Man kan inte alltid vara nöjd med sig själv och sin kropp. Men jag är glad för att jag själv övar (inte där än) på att tycka om min kropp i alla dess former. Det var en klok kvinna på Instagram som skrev det redan för något år sedan, att man kan inte vantrivas i sin kropp som folk kallar 'off season', det finns inget sådant. Vi lever ju varje dag, vi måste bara lära oss att acceptera att vi ser olika ut under olika tider i livet.

Jag vet att jag är vältränad jämfört med många. Det ska jag inte ljuga om. Men vi har fortfarande våra spöken i huvudet om hur vi Vill se ut, och önskar att vi gjorde.
Min träning stannas alltför ofta upp pga skador, då min kropp inte är gjord för att utöva de sporter jag vill. Men jag vill fortsätta, så det enda jag kan göra är att försöka ta hand om min kropp undertiden.

Det senaste året har mycket träning fallit bort. Vilket resulterat i för mig, missnöje med min kropp. Men jag har börjat komma tillbaka, och trots att jag tappat mina tidigare (knappt synliga😅) magmuskler, fått mindre rumpa och nästan obefintliga axlar och dessutom istället lagt på mig vikt där jag inte vill, så ÄR JAG PÅVÄG TILLBAKA. Det finns alltid en väg dit man vill komma.

Ville ba säga det. Hoppas ni förstår det fina i er själv . Nu, Godnatt på riktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela