jag sov med lampan ;)

Publicerad 2009-03-29 20:10:21 i Allmänt,

Fredag

I fredags gick jag och Miriam och sålde bröd utanför systemet till vår klassresa :)  Det gick jätte bra förrutom att det var riktigt kallt!   Mikaela och Rebecka stod utanför pappers&presentshoppen :) så sammanlagt drog vi in nästan 2000 kr tyckte jag mig höra :) Jag sålde en 1.a-hjälpen kudde också, det var säkert bara därför vi tjänade så bra ;D

Sanna och Julia kom och väntade på mig, sen gick vi och John hem till Sanna. Där vi jobbade med vårat SO arbete som ska vara klart imorgon. Vi gjorde en film, blev rätt så nöjda allihopa efter så hårt arbete för bara ca. fyra minuter, och det tog nästan 2 ½ timme att göra den,. Men det är bara det att Henriikka kanske borde se den innan vi redovisar eftersom hon är med i den ;)  Men Elli godkände den när hon kom förbi så det ska nog gå bra! :)

Sen for jag hem, vi skulle träffas senare men det blev inte så, så jag satt hemma och tittade Singing Bee med hela patrullen som vart här hos oss. Jag har insett att det är ganska mycket folk i vårat hus hela tiden, full rulle & alltid någonting på gång. Men det är bra, för jag älskar att ha folk runtomkring mig. Jag klarar inte av att vara själv :)

 
Lördag... 

... for vi till Haparanda och IKEA. Andra gången jag var där på drygt en vecka. Vi började på Rajala i Tornio, sen for vi till Ikea. Konstigt nog köpte jag ingenting, olikt mig kan jag säga. Alla mina pengar brukar vara slut när jag kommer hem ;) Bara godis, korv, muffins och Oreos blev det under hela dagen :)
Kom hem vid sju, då bytte jag bara kläder och så for jag till Milka. När jag kom dti hann vi inte göra så mycket förrän Johan och Elias kom dit, vi tände massa ljus och släckte alla lamporna, precis som man skulle under Earht Hour. Sedan for vi till sibylla där killarna skulle köpa godis. Jag satte mig ner och pratade med Sanna och Hanna medans de handlade.
Sen for vi till Johan och kollade fotboll, Sverige-Portugal. Vid det här laget hade Gabriella också anlänt! :)

Jag lade mig nästan direkt jag kom hem. Sen vaknade jag av att jag drog ner min säng lampa och tänkte kasta den i golvet, jag låg i sängen och bubblade om att det var pappas fel, jag förstod inte varför han skulle kasta den i golvet så att jag var tvungen att fånga den. Fast han i själva verket inte hade något med det att göra, för han sov ju där nere i sitt sovrum. Haha så jag tog lampan brevid mig och sov med den under armen så att den inte skulle ramla igen! XD HAHAHA!!


Söndag

Idag har jag varit hemma hela dagen, har bara varit till konsum och köpt halstabletter en sväng.
Är förkyld ;/  haha i onsdags ville jag vara det men nu är det lite jobbigt, jag är så konstigt trött, eller inte trött men jag orkar inte göra något, och så känns det som om jag har klåda i näsan ;) haha! 
Har kollat Merlin nu vid sju, så bra den är! och så blir man ju helt dö-kär i både prins Arthur och hans tjänare Merlin. Jag vet det låter som en dålig serie, men den är grymt bra när man börjat följa den. Det är Johanna (gravilja.blogg.se) som lärt mig att titta på det. 




Åh, nu funkar det inte att ladda upp bilder längre...

Kommentarer

Postat av: milka

Publicerad 2009-03-30 18:18:18

Säkert jag som smittade dig i lördags :P

Vad bra och tjäna 2000 sådär lätt! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela